streda 13. septembra 2017

Jihlava 60 évet ünnepelt. Az extralig ötletek elrontják a pénzhiányt

A negyvennégy éves svájci tanult a cseh egyedül, a herceg miatt. "1982-ben láttam először a Spengler Cupban. És azóta bet365 online sport fogadás az életem „, mondja tagja a svájci fan club Dukla.


A szombati játék ellen Ceske Budejovice, amelyet játszott retro mezek, Habegger volt fontos alakja. És ez annak ellenére, hogy ellentétben a meghívott személyiségek Jihlava jégkorong maradt a szabadban.

Ez volt az, aki jött az ötlet, hogy Dukla játszott egyenruhát 1960 „Az első ötlet az volt, hogy a legelső mez - az 1956. De egy ilyen kötött pulóver volt, fekete és piros. Nincs felirat, semmi bet365 sport fogadás bónusz "- magyarázza Habegger, aki Jihlava mezejét gyűjti. "Ezért azt javasoltam, miért ne csináld az elsőt, aki karaktert viselt.És mi csak mentünk bele. "

Az ötlet mellett Habegger és kollégái is anyagilag járultak hozzá különleges retro meccsek vásárlásához. "Megfizetettük őket.Ezzel aztán elárverezik és Dukla pénzt keresni „, mondja Habegger.

Örült dedikálja a mérkőzés előtt üdvözölt néhány Jihlava jégkorong személyiségek köztük a volt edző Stanislava Neveselého, a legelső Dukla kapus Milos Podhorského legendás „gyorsvonat a Felvidéken Jana Hrbatého vagy kisállat Jihlava tribunus Oldřicha Válka.

" azok az urak, akik ott vannak, ők voltak a bálványokat „állította Habegger. "Sajnos, más kimaradt itt."

Holik: Mindannyian hunks .Csak húsz kilogrammal nehezebb

Csak egy délután ülést bet365 mobil bónusz városházán van két legfényesebb csillag a történelem Dukla: védő Jan Suchý és továbbítja Jiří Holík.

„Örülök, hogy van év után összegyűjtötték. Néhányan még soha nem látták. És néhány, sajnos, nem köztünk, „Holik emlékezett nem csak elhunyt testvére Jaroslav, de a kocsi Jaroslava Pitnera vagy Dr. Milana Kartuska.

bet365 online sportfogadás

" Azt kell látni, hogyan toborzott és hogyan megöregedett „, mondta Holik. - Mind rosszan vagyunk. Csak húsz fontot nehezebb - mosolygott.A jihlavai aktív karrierje után a fenomenális előleg, aki történelmileg a legsikeresebb csehszlovák képviselő, a klub elnöke is.

És csak nem emlékszik erre az időszakra. „Doing vezető Dukla a kilencvenes évek elején, ez volt a megpróbáltatás, hogy én nem szeretnék megtapasztalni," hozzászólás míg a korábbi hadsereg klub kellett kezdeni pénzszerzési.

„Minden alkalommal, amikor Dukla az előző rendszer alatt játszott Jihlava gyakorlatilag egyáltalán nem volt, de hirtelen a hadsereg azt mondta nekünk, hogy magunkra kell vigyáznunk "- mondja Holík. "Olykor volt az idő, amikor az emberek üzletet kezdtek, és sok más gondjaik voltak, mint a Dukla szponzorálása. Reménytelen helyzet volt. "

De az ideális pénzügyi helyzetben Dukla még nem ismert.A város, amely 100% -ban a város néhány évig tulajdonosa, hiába keres stratégiai partnert, valamint az év elején a két általános szponzor egyikét.

"A helyzet valójában nem igazán jobb. A régió egyszerűen nem extra gazdag "- mondja Holík. "Ezért bet365 fogadási bónuszok az interneten nem vagyok túl optimistán, hogy ext raliga-ra indulok. Most a városi tisztviselőkkel beszélek a tekercs rekonstrukciójáról, hogy mit és hogyan. És akkor van egy jégkorong-oldal, hogy felépítsen egy csapatot - feleli Holik. "Mindkettő hatalmas pénz. És hol kell elvenni őket, és ne csaljanak "hülyék". "A herceg elsősorban hiányolja a pénzt, hogy játékosokat vásároljon az extralig megnyeréséhez" - tette hozzá Dryy. "Ma az extralig klubok a nagyvárosokból származnak. És van egy teljesen más pénzügyi oldal, "mondja. "Hol szerezte a lejátszót?Ha nem fizetsz, harcolnod kell, mi van itt "- folytatja." Ellenkezőleg, ha 250 milliója van, akkor játszhat az extralig,

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára