utorok 11. apríla 2017

Wales 'Warren Gatland berie Sir Alex Ferguson cestu pre majstrovstvá sveta v ragby

Anglicko zahájili zápas prípravok s víťazstvom nad Francúzskom u Twickenham minulú sobotu v noci, hra, ktorá odhalila, že mnoho z ich tretej voľby, ako eufemizmus, neboli pripravení. Lebo iba 31 hráčov sú povolené v družstve Svetového pohára tretie vzájomné príde na šlapka, rekvizita a skrumáže-napoly. S výnimkou šlapka, Anglicko majú aspoň dve osvedčené hráča na každej pozícii.

Wales nie sú tak požehnaný.Ich porážka doma v Írsku môže byť na začiatku tohto mesiaca prišiel príliš skoro v ich tréningový plán byť definitívne, ale to bolo ešte používané vedenia ako prostriedok k preosievanie hráčov z d ružstva - a nielen tých, ktorých prvotný zahrnutie bol s budúcnosť v mysli.

James Hook, periférne člen družstva od posledného svetového pohára, Mike Phillips a Richard Hibbard boli všetci prepustení minulý týždeň, tri levy s 210 Wales čiapky medzi nimi.Keby to bolo typické pre zamietnutie hlavného trénera Walesu Warren Gatland, aby Mire seba v romancu - Phillipsovej päť levy Testovacie uzávery ho na 99 celkovo - dôverou v štatistike skôr než histórie, že sa obetoval skúseností v skupine, ktorá môže uložiť aby pole niektorí hráči vo všetkých štyroch zápasoch.

Hook, cez jeho schopnosti rozvíjať v zlomené hre, a to vždy vyzeralo vonkajšie inú možnosť, než prostriedky Walese u skrumáže-napoly a šlapka nie sú dostatočne hlboko, aby odsúdili Phillips a Hibbard na štvrtú voľbu.V prípade posledne, keď bol prekonaný Scott Baldwin a Ken Owens, zatiaľ čo Lloyd Williams alebo Gareth Davies bude veriť, že tieňové Rhys Webb proti Anglicku a Austrálii.

Akonáhle Gatland sa rozhodol, že Phillips a Hibbard neboli druhý pick na svojich pozíciách, nebolo pre nich miesto: kým Kristian Dacey je šlapka, ktorý vyhral svoj prvý čiapku proti Írsku, bude na ňu pozerajú ako na vrchole svojej kariéry, aby v družstve svetového pohára, nevadí ako tretí voľby, Hibbard reakcie by nebol tak veselý; to isté s Phillips, iným hráčom zvyknutý hrať ústrednú rolu

Gatland je ako Sir Alex Ferguson, keď príde na pohybujúce sa na dôveryhodných hráčov. Každý, kto klesne Brian O'Driscoll z rozhodujúcim kritériom pozná svoju vlastnú myseľ, ale Hook, Phillips a Hibbard boli spôsobené verejným vysvetlením mimo niekoľkých odsekoch citácií vo vyhlásení.Wales išli do médií karantény od minulého týždňa výlet do Colwyn Bay a nič je naplánovaný až do budúceho štvrtka, kedy bude vyhlásený tím čeliť Írsku v Dubline.

Znamená to vyradenie Warrenball? Phillips a Hibbard na svoje okázalosti boli kľúčové prvky prístupu: to bol Hibbard kto robil George Smitha návrat do Austrálie v Lions teste tretiu pred dvoma rokmi na krátku jeden, s typicky otvorene výzvu.Baldwin a Owens, ako Davies a Williams, nie sú hráči, ktorých východiskové je nastavená na konfrontáciu, a zároveň, že nepracoval pre Hook, je to známkou toho, že Gatland je gameplan teraz budú mať viac čo do činenia s mlátiť pľúc skôr než odporcov orgány

Hibbard bolo povedané, že jeho zdravotnej spôsobilosti nezodpovedali do ktorej zo svojich súperov :. niektoré z jeho postáv boli menej impozantné než rekvizít v družstve, ale v inej dobe, kedy mohla byť daná určitú voľnosť as jeho sezóna neskončila do 31. mája, pretože prítomnosť Gloucesteri v play-off o konečnej športu v európskom pohári majstrov.

Hibbard hral 30 zápasov v minulej sezóne za Gloucesteri a Wales, päť z lavičky, a mal málo zmysluplné voľno pred svetového pohára školenie čata stretla sa pripraviť na táboroch vo Švajčiarsku a Kataru.To môže byť inak pre neho, keby ešte boli centrálne voči prístupu Walese ale vlak sa pohybuje na.

Gatland, rovnako ako jeho Anglicka náprotivok Stuart Lancaster, je zmluvne do konca Svetového pohára 2019 najmenej však Ak sa nedosiahne do štvrťfinále tohto roka by opustil obaja muži pod tlakom.Skorý zánik hostiteľov by opustil Rugby odbor futbalu, ktorý bol kritizovaný za predĺženie zmluvy na manažérsky tím vlani, čelí príval otázok a existujú isté, že únikové doložky.

Gatland by aj naďalej na starosti svoj vlastný osud, ak Wales tiež predčasné ukončenie, v neposlednom rade preto, že vo svojich ôsmich rokoch na starosti národná strana stúpla nad stavom profesionálne hru v krajine a pracuje pri trvalo vysokej úrovni prvýkrát od roku 1970.Teraz, že pozor nosť je v poslednej bytosť, ktorú platí Welsh Rugby odbor na úrovne, ktoré ležia nižšie, udržateľnosť by v čase, závisí nielen na hlavný tréner a jeho manažérsky tím, ale Gatland, v okamihu, keď je politika vedenie hráčov v regióny sa neustále zdanené ponukou úspechu vo Francúzsku a Anglicku, môžu mať pocit, že je čas ísť, čo príde po Wales nevykonala za posledných osem v roku 2007.

Austrálie, ako je Anglicko, nikdy nepodarilo kvalifikovať do štvrťfinále, ale ich tréner, Michael Cheik, nebude pod rovnakým tlakom ako Lancaster, že prevzala vlani, tretí schôdzka za 16 mesiacov, teda v čase, keď Wallabies boli na kolená.Pomohol im dať šampionát rugby, hoci v oklieštenej podobe, a zatiaľ čo 41-13 porážka Nového Zélandu minulý víkend injekčne dávku reality, bude jeho strana bude oveľa viac sily, než vyzeral pravdepodobný vlani v novembri.

jazero, ktoré je bazén hostitelia viedlo ku kritike rob iť žrebovanie skupín tak skoro - tri roky pred začatím podujatia. Silný tím zamieri domov skoro, zatiaľ čo tie slabšie zostať, ale to je to, že povaha poháre a aspoň turnaj, ktorý používa na načítanie v prospech ôsmich základových odbory je teraz viac demokratické.Wales hrajú Fidži budúci mesiac, päť dní po stretnutí Anglicko -. Pred štyrmi rokmi, že dopyt bola umiestnená na národoch, ako je Namíbia, ktorí boli ďaleko menej vybavení tak, aby sa s tým vyrovnať


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára