sobota 15. apríla 2017

McLarenu Fernando Alonso odmieta vylúčiť sezóna dlhá prestávka od F1

Skôr, as Alonso blízky priateľ Mark Webber opísal dvojnásobný majster sveta ako "tikajúci bomba", Ron Dennis navrhol, že jeho vodič mohol dať pauzu od športu. Na otázku, či vodič môže chýbať sezónu 2016, ak dostať ďalšie zlé auto, Bet365-Kliknite tu šéf McLaren povedal: "Ja mať otvorenú myseľ k ničomu. Niektoré myšlienky boli zapojené tie druhy úvah - voľnu rokov. Máme veľké množstvo možností ovládača. Máme dva z najlepších jazdcov na svete v našich vozidiel.V tejto chvíli naši vodiči budúci rok sú Fernando a Jenson Button.


[Fernando] určite dokončiť svoju kariéru v McLarene. "

Alonso predchádzajúcej kúzlo s McLarenom skončil v horkej roztržku s Dennis na konci roka 2007, po sérii Spygate. Stojí 17. miesto v šampionáte, päť bodov za Button a McLaren stojí skľučujúca deviata z 10 tímov na štartovom rošte.

Alonso je v prvej zmluvy o trojročnej s tímom Woking založené na ktorí prešli z Ferrari, ktorí boli ožívající v tejto sezóne. Ale mal by opustiť McLaren v budúcom roku, by bolo ťažké vidieť ho návrate v roku 2017.So všetkou pravdepodobnosťou by to signalizovať koniec jeho Formula One kariéry.

Po Grand Prix Japonska v septembri, v ktorom on bol otvorene kritický voči underpowered motor Honda, povedal, že "nevedel "či by závod v McLarene v budúcom roku. Neskôr sa zaviazal k tímu na Twitteri.

Je zrejmé, že je to veľmi frustrovaný vodič. Alonso bude 35 budúci rok a jeho � �ance na výhru tretí titul sa vzďaľuje. Dokonca aj keď Honda podarilo zlepšiť ich žalostný pohonná jednotka a McLaren, aby zlepšenie ich ľahostajné vozidla, je ťažké vidieť tím beží lepšie ako polovice stole vedľa termínu.Alonso úzkosť je o to väčšia, že Ferrari urobili veľký krok vpred, pretože opustil tím vlani.

Ferrari by však mohol mať problémy s závodných úradníkmi, po Mercedes napísala FIA usporiadateľov tieto obavy, že taliansky tím mohol mať prospech z času navyše v aerodynamickom tuneli, sprístupnené prostredníctvom svojho pracovného pomeru s novým tímom F1 Haas. Proti rozhodnutiu sa očakáva, že pred nedeľňajším pretekom.

V kvalifikácii Nico Rosberg poraziť znovu Lewis Hamilton, aby bolo šesť tyčí v rade, keď trval na svojej nedávnej výhodu v tíme Mercedes. Hamiltonovho čakať na svoju 50. pole position budú musieť počkať až do budúceho roka.Nemá kvalifikáciu pre prednej časti roštu od Veľkej cene Talianska v Monze takmer pred tromi mesiacmi.

Hamilton skončil najrýchlejší v Q1 a Q2, ale ako súmrak sa zmenil na temnoty a svetla sa rozsvietila Rosberg skveje ešte raz, lepšiť svojho tímového kolegu o tri desatiny sekundy.

Hamilton, ktorý mal nejaké problémy, ktorým bola zamietnutá predstavu, že má trochu uvoľnil, pretože vyhral svoj tretí svetový titul v Austine minulý mesiac, povedal: "bolo to oveľa pohodlnejšie na začiatku roka pre mňa. Príchod do tohto víkendu som sa snažil urobiť nejaké zmeny. Som sklamaný sám s jednou z vecí, ktoré som odobratých z auta, ale nemohol som nič robiť.Som všeobecne bojoval po celý víkend, ale Nico robil takú dobrú prácu dnes, a to najmä v 3. štvrťroku.

"To nie je naozaj jedno, čo [kvalifikačná] je číslo, aké záležitosti sú výhry a šampionát. "

Sebastian Vettel ľutoval nákladné chyby jeho tímu Ferrari po tom, č o bol prekvapivo vyradený v prvej fáze kvalifikácie. Vettel je štvornásobný majster sveta, začne 16. na okruhu Yas Marina po Ferrari prepočítala čas cut-off požadovaný robiť to až do Q2.Ponecháva nemecký čelí ťažká úloha ukončiť svoj debutový sezóne s Ferrari, ktoré prinieslo tri víťazstvá, na vysokú. "Mal som to urobiť rýchlejšie bicykel a mohli by sme robili, ale v tej chvíli sme si mysleli, to stačilo," povedal.

tipovanie na Bet365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára