štvrtok 13. apríla 2017

New York Jets vyhrať v Londýne navŕšiť väčšie utrpenie na Miami Dolphins

Sotva rok uplynul od tej doby porážka na Miami Dolphins v Londýne vyzvaní Oakland Raiders na oheň tréner Dennis Allen. Dvanásť mesiacov neskôr, topánka môže byť len na druhú nohu. Potom, čo bol rozhodne porazený divíznych rivalov New York Jets vo Wembley, Delfíny tréner Joe Philbin je v nebezpečenstve straty svojej vlastnej práci.

Tento scenár bol vznášal pred výkopom, Miami Herald hlási, že tím majiteľ Stephen Ross bol dochádzala trpezlivosť po zlom štarte do sezóny. Delfíny boli ponižovaní 41-14 inú zo svojich AFC východ protivníkov, byvol, minulý víkend a teraz stratil tri zo svojich štyroch otvorenia hry.To nebolo, ako mali veci ísť po offseason ťaž ké investment.Priest údajne vytiahol zbraň na chlapec, pretože on bol fanúšik Dallas Cowboys Čítajte viac Miami pridal nové tváre na široký prijímač, pevný koniec A hlupák, ktorý sa snažil vylepšiť tím, ktorý skončil v strede balíčka po dobu troch rokov beží pod Philbinom do play-boxu. Ale šesťročný kontrakt s hodnotou 114 miliónov dolárov sa podaril na defenzívny boj proti Ndamukongovi Suhovi, ktorý skutočne zaujal pozornosť fanúšikov - robiac ho najlepšie plateným obrancom v histórii ligy.

6ft 4ins, 320lb sila prírody , Suh spôsobil v posledných deviatich sezónach v Detroite zmätok na protikladné trestné činy, ale jeho dopad na Miami zatiaľ bol minimálny.V nedeľu bol obsluhovaný ľuďmi pomocou záložného stráž. Brian Winters FWA odvedený do nastúpiť Jets po zranení Willie Colon, ale viac než držal jeho vlastné. Suh skončil s tromi náčinie a bez vriec.

"Ten chlap je tvrdý strážil dieť a, tvrdý hráč a je to psychicky ťažké. A prišiel s niekoľkými hier dnes. Bol som na neho pyšný, "povedal Jets tréner Todd Bowles zím po hre.

Možno Miami peniaze by boli lepšie využité na druhej strane hracej doby. Delfíny sú dobre podporované vo Veľkej Británii, ktorá je dedičstvom tých rokov, kedy boli NFL hry vysielať free-to-air na Channel 4 v roku 1980 a 90. rokoch.Značná časť tohto pre-Miami davu spadol pre šport pri sledovaní Dan Marino roztrhať knihy rekordov.


Bol to on, kto nakreslil najhlasnejší fandiť na sobotňajšej ventilátora zhromaždení v Trafalgarskom námestí.

Nikto doteraz mylne delfínmi najnovšie quarterback Ryan Tannehill, pokiaľ ide o druhý príchod Marino, ale v roku 2012 v prvom kole draftu ukázal dostatočnú sľub zarábať si na predĺženie $ 96m zmluvu v má ji.On je schopný prospievajúce v tejto lige, ale nikdy nebola daná možnosť tu za porézny útočné línie, ktorá dovolila jety pass Rushers ho obťažovať pri will.New York Jets baliť svoje vlastné toaletný papier pre Unibet-Podrobný popis Wembley výlet Viac

Miesto bolo ponechané na Jets quarterback Ryan Fitzpatrick usmerňovať Marino, keď začala 58 yardov prejsť po ľavom sideline bývalého Dolphin Brandon Marshall z newyorskej prvej útočnej hre. Chris Ivory orať cez Suh a do koncovej zóny dve hry neskôr.Spustenie späť stratilo kontrolu nad loptou, keď šiel na zem, ale opakovanie potvrdilo úvodné rozhodnutie úradníkov, že prekročil hranicu predtým, než sa začal baviť.

New York pridal pár cieľov v poli predtým, ako Miami začala zhromažďovať odpoveď. Tannehill sa pozrel na jeho kvalitu, keď sa postavil pevne tvárou v tvár odblokovanej Jets linebacker, plávajúci loptu cez svojho súpera a do ruky tesného konca Jake Stoneburner pre osem-yard touchdown.

Delfíni sa však dostali do pozoruhodnej vzdialenosti len s pomocou rušivých sankcií proti svojim súperom, ktorí posúvali loptu viac ako polovicu dĺžky poľa.V polovici času Miami získal iba 65 čistých metrov, oproti súperovi 282. V tomto štádiu zaujali 20-7, keď New York pridal ďalší dotyk na 10-yardovú šípku Fitzpatrick na Erica Deckera. Jets zvýšil svoje vedenie ďalej v treťom štvrťroku, Zac Stacy obmedzenie 78-yard jazdy prinútiť jeho cestu cez líniu z blízkych. Miami, na ich úvery, stále bojovať. Alebo sa možno len prebudili. Oba tieto tímy museli bojovať za významné jet lag po tom, ako len lietali do Londýna v piatok pre hru, ktorá začala v ekvivalentu 9.30am späť domov. Dlhé punt návrat od Jarvis Landry čoskoro v Štvrtý štvrťrok nastavil Miami na strane Jetovho poľa.Tannehill pripojený na priechodoch do Jordánska Camerona, Kenny Stills a potom Stills opäť na 10 yardov pristátie.

Delfíny dostal loptu späť a rýchlo pochodoval späť do poľa. Wembley reval ako Greg Jennings vytiahol v inom Tannehill touchdown priechodu iba pre hru, ktoré majú byť zničený útočnej trestu interferenčné prihrávku. New York robil väčšinu svojho oddychu, Darrell Revis robiť brilantné zachytenie v koncovej zóne. Miami sa získať loptu späť ešte raz, ale opäť Jets ho ukradli späť s krompáčom.

Na jeho post-game tlačovej konferencii Philbin trval na tom, že nie je stará o jeho bezpečnosť práce. "Nie.Vôbec nie, "povedal. "Bojím sa o získanie tento tím narovnal, pevné, a že sa tento tím pripravený čeliť Titans."

Bol podobne ako firma odmietol návrhy, že by mohol zvážiť nahradenie obranný koordinátora Kevin Coyle , rovnako ako správa z Palm Beach Post, ktorý citoval nemenovaného hráča, ako hovorí, že tím bol pripravený "hodiť uterá k do ringu" v prípade, že stratí v Londýne. "Bol som na ihrisku vo štvrtom štvrťroku, sledovanie chlapci súťaží vonku. Ale budeme sledovať pásky a pozrieť sa na všetko. "

To nebude robiť pre pekné prehliadanie.

Unibet-Podrobnosti

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára