streda 12. apríla 2017

Red Bull majiteľ potvrdzuje partnerstvo s Renaultom došiel plyn

"Odlúčenie od nášho partnera motora na konci sezóny je na základe vzájomnej dohody," Red Bull majiteľ miliardár Dietrich Mateschitz, povedal rakúsky Salzburger Nachrichten noviny. "Nebol dôvod spolupracovať nič viac nemá zmysel. Dalo by sa dať tímom cez to dlhšie. "

Mateschitz povedal Ferrari by bylo,velmi prijateľné riešenie pre budúci dva alebo tri roky. '

Táto dohoda nie je vykonané cez ochotu talianskeho tímu dodávať Red Bull a Toro Rosso.Red Bull Helmut Marko poradcu varoval, že alternatívou by bolo odísť. "Ak nebudeme mať konkurenčnú motor necháme Formula jeden," povedal Sky Sports na Grand Prix Singapuru.

Mateschitz komentoval po Carlos Ghosn, predseda Renaultu palube, jasne to týždeň že francúzska automobilka bude buď kúpiť tím alebo opustí šport, skôr než byť dodávateľ motorov pre ostatných.

Potom, čo zaznamenal iba dve umiestnenia na stupňoch víťazov v tejto sezóne, a to ako v Maďarsku, sa tím mal málo oslavuje v tomto roku.Ale veci vzal obrat k lepšiemu v piatok Daniil Kvjat nastavenie času najrýchlejšia praxe a svojho tímového kolegu, Daniel Ricciardo, vysielanie tretí najrýchlejší na osvetlenom Marina Bay Street okruhu.

Bolo to prvýkrát, doba tejto sezóne Red Bull mal trumfl evidenciu dochádzky na zasadnutí, ďaleko od 2010-13, kedy vyhral štyri majstrovstvá v rade a dominuje šport.

"Ak dnes je niektorý oznamovač znamenia, myslím, že sa pozeráme celkom dobre, "povedal Ricciardo. "Dúfal som, že auto bude fungovať lepšie, tu a že vyzerá ako prípad."

výkon Kvyat v druhej 90-minútovej sedení bola o to pôsobivejšie, p otom, čo vynechal väčšinu z prvých kvôli problémom s motorom [21-ročný Rus, ktorý skončil na druhom mieste v Maďarsku v júli udržal chladnú hlavu na sparné noci zaznamenať najrýchlejšie kolo 1min 46.142sec na super-mäkkých pneumatikách.

"Dúfajme, že môžeme niesť toto do zajtra, samozrejme každý bude pracovať dnes veľmi ťažké, ale budeme snažiť v našich silách, aby zostali v rovnakej pozícii zajtra, "povedal.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára